Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Chcete pre svoju športovú, kultúrnu, spoločenskú, firemnú akciu niečo jedinečného? Dizajn, ktorý bude zodpovedať vašim predstavám? Bude v požadovanej farbe, tvaru a veľkosti? Potrebujete exkluzívne trofeje a poháre, ktoré nebude mať nikto iný? V jedinečnosti je sila a naša výroba uspokojí aj najnáročnejších klientov. Vlastníme najmodernejšie veľkoformátové tlačiarne, tlačiarne s UV LED technológiou, laserové a gravírovacie systémy.


Trofeje s vlastným logom, vlastný tvar či nápad kvalitne zapracujeme a pošleme na schválenie.

 

Koľko to bude stáť?

Naše ceny sú priaznivé. Medaily, trofeje, plakety - to všetko vieme a ceny začínajú na 0,8 Eura za ks (medaila) 2,5 Euro za ks (trofeje).
Cena je závislá podľa použitých materiálov, veľkosti, počtu kusov.

Od koľkých kusov?

Zákazkovú výrobu sme schopní realizovať od 20 kusov.

Ako dlho to potrvá?

Záleží na vyťaženosti prevádzky. Zákazku sme schopní realizovať od 3 do 14 dní. Bližšie informácie o termíne dodania vám oznámime v kalkulácii.

Pripravíte nám grafiku?

Áno, máme tím vlastných grafikov, ktorí pripravia kompletný grafický návrh do 48 hodín a spracovania produktu vrátane návrhu potlače a doplnenie logá či obrázku. Dizajn bude u nás uložený a môžete si tak objednávať svoje vlastné jedinečné trofeje.

Ako na to?

1
2 3 4 5 6 7
Zvoľte si typ ocenenie
napr. ACZ
Napíšte ako si predstavujete svoju trofej (farba, tvar, desing) Zvoľte hrúbku materiálu (akryl: 0,3 | 0,6 | 1,0 | 1,5 | 2 cm) a veľkosť v cm Zašlite logo vo vektoroch či krivkách alebo JPEG 300 dpi Odošlite svoju požiadavku Zašleme vám návrh Po odsúhlasení začneme s výrobou

Ukážky realizácie

 

Ďalšie naše služby:

  • Veľkoplošná tlač
  • Veľkoobchod

Zaujala vás naša ponuka?

Pošlite nám dopyt. Zadarmo vám vytvoríme cenovú ponuku.