Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)
10 nápadov na darčeky pre hráčov bedmintonu

10 nápadov na darčeky pre hráčov bedmintonu

Martin Sojka 03. 05. 2023 Zaujímavosti

Nie je ľahké kúpiť vhodný darček, keď má váš blízky narodeniny, výročie alebo ho chcete potešiť malou drobnosťou. A keď k tomu pripočítame fakt, že je nadšeným hráčom bedmintonu, výber naozaj nie je jednoduchý. Inšpirujte sa našimi tipmi.
 

Čím prekvapiť svojho hráča bedmintonu

badminton hráč

Náramky na ruku

Pri bedmintone sa nemôžete spoliehať na to, že loptička odskočí, a musíte ju zahrať v okamihu, keď sa objaví na vašej polovici kurtu. Je to veľmi rýchly a náročný šport, pri ktorom nie je núdza o fyzickú námahu. Kvalitná potná páska na zápästí vám pomôže utrieť si počas hry čelo a venovať sa naplno svojmu výkonu bez toho, aby ste museli bežať po uterák. Chcete darovať nezabudnuteľný darčeky? Skúste si dať vytlačiť náramok s vlastným menom.

 

Čelenka

Športová čelenka je vhodná pre pánov aj dámy. Chráni hráča pred potom a pomáha disciplinovať aj účes, ktorý by mohol brániť dobrému výhľadu.

 

Uterák a osuška

Po každom pobyte na ihrisku nasleduje dôkladná a vítaná sprcha. A do sprchy nemôžete ísť bez uteráka a osušky. K dispozícii sú aj uteráky a osušky s motívom rakety!

 

Športová taška

Vybavenie ihriska musí byť uložené pohodlne a prehľadne. Športové tašky s oddelenými priehradkami na obuv a iné vybavenie sú ideálnym darčekom. Veľkosť zvoľte podľa dĺžky rakety tak, aby bola v taške úplne skrytá.

 

Funkčné tričko

Pohodlná hra znamená predovšetkým pohodlné oblečenie. Je dôležité kúpiť si funkčné tričko, ktoré je prispôsobené na náročné športy, a to nielen materiálom, ale aj vetracími otvormi.

 

Športový dres

Náročnejšou investíciou je kúpa kompletného športového dresu, t. j. funkčného trička, doplneného šortkami alebo športovými nohavicami v rovnakom motíve. Štýlový dres vyzerá na ihrisku skvele.

 

Fľaša na pitie

Náročný šport sa nezaobíde bez občerstvenia a prvá vec, po ktorej každý hráč siahne, je fľaša s nápojom. Kúpte si fľašu s dostatočným objemom a pohodlným plnením.

 

Šatka

Hneď ako vyjde slnko, musíte sa pred ním na vonkajších kurtoch chrániť. Pokrývka hlavy je vhodným darčekom pre mužov aj ženy.

 

Šortky

Páni ocenia športové šortky s vreckami, zatiaľ čo pre dámy je ideálny darček ten, ktorý vyzerá ako krátka sukňa, ale skrýva nohy vo vnútri. Sú pohodlné a elegantné.

 

Obväz

Pri takom náročnom športe, akým je bedminton, je potrebné chrániť namáhané kĺby. Rôzne bandáže, ktoré si natiahnete na lakeť, členok alebo koleno, pomáhajú predchádzať bolestivým zraneniam.

 

Trofeje alebo medaily

Povedzme, že váš priateľ je najlepší hráč badbintonu. Dajte mu   bedmintonové trofeje.

Určite nie je potrebné kupovať novú raketu alebo loptičku. Každý hráč bude rád, ak si takéto vybavenie zaobstará sám. Ako však môžete sami vidieť, môžete si zaobstarať mnoho užitočného príslušenstva.