Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Diplomy na stiahnutie zadarmo

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Každý, kto pracuje s deťmi, niekedy potrebuje ocenenie ich športových, umeleckých, vedomostných, ale aj iných zručností. Deti majú rady, keď za svoje snaženie dostanú nielen ústnej pochvalu, ale aj hmatateľnú odmenu, ktorú môžu ukázať rodičom, pochváliť sa s ňou kamarátom a potom si ju doma vystaviť. Najčastejšie takú odmenou býva papierový diplom. A priznajme si, že aj nám dospelým papierové ocenenie našich schopností urobí radosť.

Navrhovať a tlačiť si vlastný originálny diplomy napríklad len pre jeden športový klub, výtvarný krúžok alebo skautský oddiel sa neoplatí. A tiež nie každý z nás je výtvarne natoľko zdatný, aby si taký diplom bol schopný sám nakresliť. Našťastie si už dnes na niekoľko kliknutí môžete stiahnuť hotové diplomy a len si ich vytlačiť.

Ak vám stačí gramáž kancelárskeho papiera, vytlačíte je na domácej tlačiarni. Ale diplomy sú zvyčajne tlačené na tvrdšom a trvanlivejším papiera s vyššou gramážou a ten nemusí bežná tlačiareň zvládnuť. V takom prípade sa ale môžete obrátiť na akékoľvek kopírovacie centrum, ktoré vám diplomy vytlačí na požadovaný papier. Ak sú diplomy jednofarebné, môžete si vybrať aj farbu papiera a mať tak napríklad ružové diplomy pre malé slečny a modré pre chlapcov. Existujú samozrejme aj farebné diplomy, ktoré sa tlačia na biely podklad. Píšete-li na diplom meno, prípadne ďalšie informácie ručne, nie je vhodný lesklý povrch papiera, pretože na neho sa horšie píše, prípadne sa text ľahko rozmaže. Voľte preto radšej povrch matný.

V našom eshopu a na predajniach nájdete diplomy s najrôznejšími motívmi od detských postavičiek a symbolov rôznych športových disciplín cez obrázky inšpirované filmy či seriály až po diplomy pre malé Superpátračov, znalca cudzích jazykov či umelca. Nájdete tam tiež univerzálne diplomy, kde si konkrétne disciplínu môžete sami dopísať.


Športové diplomy k stiahnutiu

Diplom DP7

 

Diplom DP9

 

Diplom DP10

Diplom DP15

Diplom DP16

Diplom DP21