Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Kde sledovať šport online - bezplatné a platené riešenia?

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Futbal, hokej, cyklistika, MotoGP, Formula 1, basketbal. Tenis, Oktagon, MMA... Dnes môžete sledovať veľké množstvo športových prenosov online, ale nemôžete nájsť jeden kanál, kde by boli všetky prenosy. Každá stanica má iné vysielacie práva. Prinášame vám prehľad o tom, kde je možné sledovať prenosy a aké exkluzívne vysielacie práva v súčasnosti majú.


CT Sport

Na webovej stránke môžete sledovať priame prenosy zo športových prenosov ČT4 aj exkluzívne online prenosy. Sledovanie je bezplatné, občas sa kvôli vyššiemu zaťaženiu zaseknú prevody. Okrem iného môžete sledovať Európsku futbalovú ligu, Fortuna ligu, EURO, majstrovstvá sveta, Tipsport extraligu, tenis, golf, kanoistiku, Rallye Dakar, Tour de France, lyžovanie, basketbal, dostihy atď.
 


O2 TV Sport

O2 TV funguje nielen v televízii, ale aj online. Stanica je platená. Má vysielacie práva napríklad na Ligu majstrov, Fortuna ligu, Premier League, Tipsport extraligu, tenisové turnaje WTA atď.

 


Nova sport 1 a 2, Voyo

On-line televízia, ktorá funguje nielen na smart TV, ale aj na PC, tablete alebo mobile. Stanica je platená. Má vysielacie práva napr. na Európsku futbalovú ligu, 1. francúzsku futbalovú ligu, anglický futbalový pohár, NHL, Moto GP, bojové športy, box, basketbal, šípky atď.


 
Tipsport, Chance, Fortuna

Aj stávkové kancelárie dnes vysielajú športové prenosy online. Niektoré vysielania sú bezplatné a iné sú platené. Môžete sledovať napríklad hádzanú, La Ligu, El Clasico, FA Cup, hokej, NHL, KHL, VHL, Australian Open, Wimbledon atď. Tip: Napríklad Tipsport vám umožní sledovať väčšinu atraktívnych platených športových zápasov za stávku (30 Kč/mesiac).
 



YouTube, Facebook

Priamy online prenos športových podujatí nájdete aj na YouTube a Facebooku. Väčšinou ide o menej sledované športy, ale nájdete tu aj ľadový hokej, futbal, dostihy, florbal atď.


Ostatné športové kanály

Okrem vyššie uvedených môžete sledovať športové prenosy na Sport1, Sport2, RTVS, Eurosport, Oragne Sport, Livesport, Seznam TV, sport.cz, Digi Sport, SazkaBet, Oktagon.TV, Premier Sport, Golf Channel atď.
 


Sledovanie zápasov online

Existujú aj ďalšie špecializované servery, jedným z najobľúbenejších je https://ziveprenosy.cz/, ktorý umožňuje sledovať väčšinu športových zápasov online a zadarmo.