Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)
Medaily k narodeninám - originálny darček pre každého

Medaily k narodeninám - originálny darček pre každého

Martin Sojka 03. 05. 2023 Zaujímavosti

Blížia sa narodeniny vášho partnera, príbuzného, priateľa alebo kolegu z práce a vy neviete, čo im tentoraz kúpiť? Najlepší darček je ten, ktorý prekvapí, poteší a zabaví obdarovaného dobrým nápadom a prevedením. Všetky tieto očakávania splnia pamätné medaily k narodeninám! Tento netradičný a zaujímavý darček určený nielen pre oslávencov narodenín sa stáva čoraz obľúbenejšou formou originálneho blahoželania, ktoré poteší malých aj veľkých.
dárek

Netradičné blahoželanie

Pomocou medaily možno oslávencovi vtipne a zaujímavo vzdať hold jeho životným úspechom, dosiahnutiu úctyhodného veku alebo ukončeniu životného jubilea. Narodeninové medaily sa vyrábajú z rôznych kovov, môžu mať lesklý povrch a môžu byť dokonca vyrobené na zákazku presne podľa vašich požiadaviek. Na výber je zvyčajne aj mnoho hotových medailí, ktoré možno okamžite darovať blízkej osobe.
 


Originálny darček prekvapí aj poteší

Je to tak trochu ľudská prirodzenosť, že radi dostávame ocenenia a symboly uznania. A presne to predstavuje narodeninová medaila. Oslávenec alebo oslávenkyňa môže darček prijať ako netradičný a zábavný darček, ale nezriedka ho prijme s plnou vážnosťou a ako prejav skutočného uznania. Vždy záleží na koncepcii, v akom kontexte je medaila prezentovaná, s akým textom a zámerom. V každom prípade je zaručené, že oslávenec bude týmto nezvyčajným darčekom príjemne prekvapený.

 

Medaily nielen k narodeninám

Samozrejme, vtipnú alebo vážnu medailu môžete darovať priateľovi, príbuznému alebo kolegovi pri akejkoľvek inej príležitosti. Môže byť ideálny napríklad na oslavu pracovného výročia, na oslavu výročia svadby (medaila pre najlepšiu manželku) alebo ako trofej na táborové hry. Medaily jednoducho potešia každého, vždy a všade. A najlepšia výhoda medaily na konci - ak niekoho obdarujete medailou, je veľmi pravdepodobné, že časom získate aj tú svoju, na ktorú budete hrdí.

Zobraziť medaily >>>