Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Papierove poháre s potlčou sú "in".

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Poháre môžu byť rôzne, majú rôzne tvary, objemy, sú z rôznych materiálov. A práve na materiál sa zameriame teraz – konkrétne na papierové poháre s potlačou, ktoré môžu oživiť každú, čo i len trochu ekologicky zmýšľajúcu spoločnosť.

Papierové poháre sa radia medzi jednorázové – nedajú sa umývať, dezinfikovať a po jednom použití ich môžete rovno vyhodiť do koša. Ich veľkou výhodou je, že sú vyrobené z recyklovateľného materiálu takže prírodu a životné prostredie nijako nezaťažujú. Stačí ich len vhodiť do správneho kontajneru (na papier).

Európska únia sa dohodla a zakázala uvádzanie jednorázových plastových výrobkov na trh. Spozornieť by mali hlavne majitelia cateringových spoločností, prevádzkovatelia stánkov s rýchlim občerstvením a podnikatelia, ktorí používajú vo svojej prevádzke hlavne plastový riad. Tento zákaz sa týka aj plastových pohárov a do platnosti vstúpi už v roku 2021. Nahradiť plastové poháre môžete plnohodnotne práve papierovými pohármi.

Pohár EKONOMY E570

 

Myslite ekologicky aj pri podnikaní v reštauračných službách

Ekologické myslenie je nie len módnym trendom, ale nutnosťou ak chceme zachrániť prírodu. Nahradením plastu za papier a iné ekologické materiály dáte jasne najavo, že vám na životnom prostredí záleží aj keď to nie je ešte nie je prikázané zákonom. Moderné a trendové papierové poháre ich plne nahradia. Nemôžete ručiť za to, že takýto pohár zákazník nezahodí po použití na zem, ale môžete ručiť za to, že tento materiál je prírodný, organický a prírodu nezaťaží.

 

Odlíšte sa od konkurencie

Ak si pod pojmom papierové poháre predstavujete nudné biele, alebo hnedé poháre zabudnite na to. Aj tento materiál sa pri troche fantázie môže zmeniť na takmer umelecké dielo, ktoré bude reprezentovať aj vašu spoločnosť. Papierové poháre s vlastnou potlačou môžu úspešne reprezentovať váš podnik. Či už bude na ňom logo vašej spoločnosti, fotka reštaurácie, alebo čokoľvek iné pomôže vám to odlíšiť sa od konkurencie. Môžete si vybrať z množstvo rôznych tvarov a veľkostí (od 100 až do 500 ml).

Papierové poháre sú vhodné na teplé, ale aj studené nápoje. Pokojne do nich môžete dať horúcu kávu či čokoládu, ale aj kokteil s ľadom či ľadovú drť.