Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Poháre s fotkou

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Mať doma trofej je snom mnohých z nás. Väčšina z nás síce nepatrí k vrcholovým športovcom, ale to nie je prekážkou mať jeden víťazný pohár doma vo vitríne. A nemusí to byť len taký obyčajný pohár. Môže sa na ňom vynímať čokoľvek. Pohár s fotkou vám môže pripomínať nádherné nezabudnuteľné chvíle, na ktoré budete s radosťou a úsmevom vždy spomínať.

Ženy, muži, deti aj dospelí, rodiny, jednotlivci alebo skupinky či celé spoločnosti si môžu užiť príjemné chvíle v prírode športom. Zorganizovať súťaž medzi dvoma konkurujúcimi spoločnosťami je výzva pre obe zúčastnené strany. Ktorá je lepšia sa ukáže napr. pri tenisovom turnaji. Dávate prednosť behu, alebo bicyklovaniu? Aj u vás doma môže byť pohár s fotkou za prvé miesto. Či už na nej budete vy osobne, alebo si takto zvečníte všetkých zúčastnených, prípadne okamih, ktorý si chcete z udalosti pamätať je len na vašom rozhodnutí.

Akrylátová trofej ACBTM61

 

Pohár s fotkou ako dar

Ak vám ale šport veľa nehovorí nevadí. Nádherný poschodový pohár s fotkou môže byť aj vhodný dar pre niekoho blízkeho. Stačí mať len nápad, fotku, ktorú chcete na pohári mať  a originálny darček je na svete. Pokojne môžete takto oceniť svojho priateľa za jeho úspechy v kuchyni, svoju babku za najkrajšie vyšívané obrusy, alebo svojho otca za dokonalú záhradku.

Akrylátová trofej ACC001M05

 

Podľa čoho vyberať?

Vybrať si môžete z rôznych druhov pohárov. Môžete sa rozhodovať podľa druhu materiálu, s ktorého sú zhotovené, štýlu, farby, výšky, alebo aj podľa ceny.

Kvalitný kovový materiál, z ktorého sú poháre zhotovené vydrží dlhú dobu. Vybrať si môžete z troch farieb – zlatá, strieborná a bronzová. V závislosti od štýlu si môžete zvoliť jednoduché poháre, poháre s podstavcom, alebo poschodové, luxusné či putovné poháre. Mramorový, alebo drevený podstavec dodá každému poháru punc elegancie a vaša fotka ho spraví jedinečným a originálnym.

Poháre s fotkou vynikajú prepracovaným dizajnom. Pri ich výrobe sa kladie dôraz na každý detail a precíznosť našej práce ocení každý majiteľ pohára s fotkou. Tieto originálne, kvalitné a dizajnové poháre je radosť vlastniť a ešte väčšia ak ich vyhráte, či dostanete darom. Pripomenú vám nádherné chvíle, vylúdia úsmev na tvári a pohladia dušu.