Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Potlač na trofeje a poháre

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Každý z nás má vo svojej pamäti dni, ktoré boli niečím výnimočné a nezabudnuteľné. Víťazstvo nad súperom v šachu, výhra vo futbale nad konkurenčnou spoločnosťou, alebo umiestnenie sa v školskom turnaji a nie len to.

Škoda len, že si na tieto dni spomenieme málokedy. Už len ich pripomenutím sa nám zlepší nálada a aj nasledujúce hodiny sme šťastnejší a veselší. Nie vždy si na takéto dni ale spomenieme. A presne na pripomenutie vám môže padnúť vhod trofej. Pamiatka na nezabudnuteľný deň, na udalosť, ktorá vám pri pohľade na ňu vždy rozjasní deň a vyvolá úsmev na tvári.

 

Trofeje, poháre, medaile s potlačou

Urobte svojim zamestnancom nezabudnuteľný deň v práci. Jeden deň voľna na úkor športových hier, alebo športového podujatia stmelí kolektív a vytvorí lepšie podmienky pre prácu. Vaši zamestnanci budú chodiť s radosťou do práce a ich pracovný výkon sa ďalšie dni značne zlepší. Dohodnite sa s konkurenciou a rozdajte si to v basketbale, alebo inom kolektívnom športe... je jedno či vyhráte, alebo nie...určite si užijete deň plný zábavy a relaxu. Tento deň vám môže pripomínať trofej za účasť, alebo putovný pohár s potlačou pre víťaza. Pokojne môžete zorganizovať športové súťaže medzi školami. Je len na vašom rozhodnutí či vitrínu vo vašej škole bude zdobiť víťazná trofej, pohár či medaila za výborné umiestnenie. Môžete si vybrať z čoho bude, ako bude vyzerať a akú potlač bude mať.

 

Školské turnaje, podnikové hry, vedecké olympiády

Súťažné zápolenie vie prebudiť nadšenie a zápal pre hru. Nech je už jej podstata akákoľvek (športové hry, alebo vedecké súťaže) stojí za to si ju pripomenúť. Trofej s potlačou vám pripomenie nevšedný a výnimočný deň vášho života vždy keď sa na ňu pozriete. Potlač si zvolíte samy, vy samy rozhodnete čo ju bude zdobiť, čo na nej bude napísané, z akého materiálu bude a ako bude vyzerať. Stačí len mať nápad a nebáť sa ho zrealizovať.