Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Sady pohárov

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Ponúkame niekoľko zvýhodnených sád pohárov líšiacich sa počtom pohárov v balení a exkluzivitou prevedení. Sady pohárov je možné zakúpiť už od 20 €. Za túto cenu dostanete tri strieborno-zlaté poháre pre prvé, druhé a tretie miesto. Na sady pohárov je možné umiestniť emblém a pokrievku podľa vášho želania. Ak vás sady pohárov zaujali, kliknite na obrázok umiestnený nižšie.

 

Podľa čoho vyberať sady pohárov?

  • počtu kusov v balení
  • ceny sady pohárov
  • veľkosti
  • farby kalichu a podstavce
  • materiálu
  • dizajnu
  • miesta pre emblém a štítok
  • tvaru

 sada pohárů na obrázku

Sada pohárov môže vyzerať rôzne. V prípade, že vás naša ponuka nezaujala, neváhajte nás kontaktovať, pripravíme vám individuálne riešenie.

 

Vyberáme tieto sady pohárov

Sada pohárov je dodávaná za jednotné poštovné! Získate tým teda zľavu hneď dvakrát. Prvýkrát, že si nekúpite produkty jednotlivo, ale v sadách a druhýkrát, že platíte jedno poštovné.

Vedeli ste? Na sady pohárov ponúkame vybraným organizáciám, kultúrnym a spoločenským celkom zľavy. Informujte sa u nás ešte dnes!

Sady sú vhodné pre väčšinu športov. Nepatrí na tom, či ide o futbal, hokej, tenis, volejbal, lyžovanie či motorsport. Ak si chcete sadu prispôsobiť, využite ponúkaný emblém či štítok .

 

Pohárové sady pre každého

Profesionáli veľmi dobre vie, že niekedy jeden pohár jednoducho nestačí. Pre organizátorov súťaží a zápasov preto poskytujeme komplexné riešenie v podobe univerzálnych pohárových sád vhodných pre všetky športové disciplíny. Naše produkty vyrábame zásadne z odolných materiálov s dlhou životnosťou a podmanivým luxusným vzhľadom. Pri spracovaní originálnych športových motívov kladieme dôraz na detail a umelecké prevedenie. Pohárové sady ponúkame v komplete pre prvé tri miesta alebo pre tím v rôznych farbách i rozmeroch. Univerzálny trofeje možné navyše doplniť o športový emblémy s originálnym motívom alebo osadiť štítkom s rytinou vlastného textu.