Zavolajte nám (Po-Pi 8-17)

Vtipné texty na plakety a diplomy

Martin Sojka 02. 05. 2023 Zaujímavosti

Trocha toho humoru neuškodí. Darujete Ak dôvod k úsmevu, predáte to najcennejšie, čo môžete. A nemusíte za taký dar ani minúť celú výplatu. Plaketa alebo diplom s výstižným, sarkastickým a vtipným textom nestojí príliš a prežiari deň vašim najbližším, na ktorých vám naozaj záleží. Ide o ocenenie, ktoré udeľuje ľudstvo už odnepamäti a kto by sa nechcel cítiť aspoň na chvíľu ako veľký Spartakus? Každý z nás by mal aspoň raz za život darovať niekomu trofej.

 

Fantázii sa medze nekladú. Keď povolíte uzdu svojej kreativite, možno nakoniec taky dostanete plaketu za najväčšieho vtipkára alebo diplom za prvé miesto v súťaži o najlepší sarkazmus. Alebo aspoň diplom za najlepší obedovú "vařbu".

Cena pre najlepšieho svedka

Máte spomienku, trebárs na kamaráta, ktorá sa vám spája s jeho menom? Povedzte to trofejí! Iste ešte nedostal trofej za nejvtipnějšího kamaráta alebo Oscara za najlepší herecký výkon na vašej svadbe. Až si ju vystaví doma, bude na vás zakaždým s úsmevom spomínať, kedykoľvek pôjde okolo.

Akrylátová trofej Oscar OSC1

Plaketa zahreje pri srdci

Predviedla partnerka naozaj skvelý výkon v posteli či pri sporáku? Potrebujete oceniť výborný obed? Alebo naopak jemne naznačiť, že by vaša žena mala viac žehliť a chcete ju pochváliť aj za to málo, ako je skvelá "žehlířka", aby sa viac snažila? Tiež narodeniny sú dôvodom k radosti a z veku je radno robiť si žarty neustále. Skvele sa hodí plaketa s nadpisom "mladosti v ... a do dôchodku ďaleko."

Zapojiť to diplomom

Diplomy sú najmilšie spomienkou každého, kto niekedy v školskom veku vyhral nejakú cenu. Či už to bol závod v behu alebo matematická súťaž, diplomy sme vždy hrdo nosili domov a máme s nimi spojené nostalgicky pozitívne spomienky a správame k nim hlboký cit. Susedovi, ktorého pes vám preháňa sliepky, môžete darovať diplom "Pes šprintér - víťaz v honbe za všetkým živým" alebo diplom "Za najlepšiu spermiu, ktorá vyhrala." Tým vždy jednoznačne potešíte!